Ja na erdhi Viti i ri

Lyrics - Albanian

(Albanian folk song)

Ja na erdhi Viti i Ri,
Sa jemi i gëzuar,
Porsi unë dhe cdo fëmijë,
Pret per ta festuar.

Bora zbardhi tej për tej,
Fusha edhe male,
Viti i Ri do të na gjej,
Me këngë e me valle.

E stolisa bredhin tim,
Me lodra me yje,
Era jashtë me tërbim,
Le të fryjë ndër pyje.

Plot dhurata përsëri
do më sjellë mua
Babagjysh i vitit t’ri
O sa fort te dua

English Translation – Here comes the New Year

Here comes the New Year,
How happy we are,
Like me and every child,
Waiting to celebrate.

The snow whitened far and wide,
Fields and mountains,
New Year will find us,
With song and dance.

I adorned my fir tree,
With star toys,
The wind blew out furiously,
Let it blow through the woods.

Full of gifts again
will bring me
New Year’s grandfather
Oh how I love you
(source: Google translate)

See also

YouTube

  • Song with chords (PDF)
  • MIDI file
  • Listen to the song

Share this post

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top